Racspa

 

Bruno Thiry en Marc Timmers op de Balade des Legend Boucles Bastogne

 

Op zaterdag 28 en zondag 29 mei, met vertrek op de Place McAuliffe, wordt de tweede editie van de Balade des Legend Boucles Bastogne opnieuw een niet te missen evenement. De inschrijvingen komen in een gestaag tempo binnen, voor zowel oude als nieuwe auto's, zolang de Royal Automobile Club of Spa iedereen toelaat.

De kers op de taart is dat twee persoonlijkheden uit de Belgische rallysport aanwezig zullen zijn: onze ex-wereldkampioen Bruno Thiry die het stuur van een Ford Escort MK1 deelt met de preparateur Jean-Claude Mathoul, terwijl Marc Timmers, de eerste winnaar van de Legend Boucles de Spa, de besturing van een BMW Z4 ter hand zal nemen! Dit zal alle deelnemers de gelegenheid geven om in het hart van de provincie Luxemburg de mooie mensen te ontmoeten.

De deelnameprijs voor de Legend Boucles Bastogne bedraagt 90 euro voor een wagen van vóór 1987 en 110 euro voor een wagen van na 1987, alles voor één bemanning. Bij de inschrijving wordt elke deelnemer verzocht aan te geven of hij/zij de cursus op zaterdag of zondag wenst af te leggen.

 

Laten we niet vergeten dat de 2de Legend Boucles Bastogne verrijkt zal worden met een facultatieve lus op zaterdagavond, die het volledige parcours zal volgen van de Boucles de Spa van 1983, georganiseerd door Alphonse Delettre, in de streek van Bastogne! Met alle gevolgen van dien voor de gebruikte wegen. In één woord, er zullen vuile secties op het programma staan. Laten we eerlijk zijn!

 

Teams die willen deelnemen aan deze lus, die tussen 21.00 uur en middernacht plaatsvindt, moeten 40 euro extra betalen, en krijgen uiteraard een nieuw roadbook. Let op: dit evenement op zaterdagavond is uitsluitend voorbehouden aan oldtimers van vóór 1987! De eerste rit, die op zaterdag of zondag moet worden afgelegd, bestaat uitsluitend uit asfaltwegen.

 

Inschrijving op de officiële website www.racspa.be, onder 'Deelnemers'.

 

Racspa