Racspa

 

TV Lux zal de 'Live' op Facebook op zaterdag vermenigvuldigen!

 

Groot evenement in de provincie Luxemburg, de Legend Boucles @ Bastogne kan al verschillende jaren rekenen op de kostbare medewerking van TV Lux! De in Libramont-Chevigny gevestigde lokale televisie is dit jaar weer van de partij, nadat zij de uitzending van "Live" van de RT Les Herdiers d'Ardenne had bevoorrecht.

 

We zullen kunnen rekenen op een toestel van vier camera's dat geïnstalleerd zal worden in het eerste deel van de sectie, rond de kerk van Longchamps," verklaart Antoine Masson, adjunct-hoofdredacteur en hoofd sport bij TV Lux. Er zullen drie rechtstreekse uitzendingen zijn, om 10.30 uur en 16.40 uur voor de categorieën "Legend", "Youngtimers" en "Challenger" samen, en om 13.40 uur voor de imposante categorieën "Classic 60" en "Classic 50". Eens te meer is het de bedoeling om de internetgebruikers in staat te stellen de passages van een maximum aan concurrenten in het zeer 'show' gedeelte van deze R

 

T te waarderen, om de sfeer van de Legend Boucles, altijd explosief in het dorp van Longchamps... "

Naast Antoine Masson zal het commentaar worden verzorgd door Vincent Franssen, hoofd communicatie en pers van de Legend Boucles @ Bastogne 2022, en Emmanuel Haag.

 

U kunt de live-verslaggeving volgen op de Facebook-pagina van TV Lux, maar ook op de pagina van Legend Boucles @ Bastogne, die de live-verslaggeving met plezier zal doorgeven...

 

TV Lux zal niet nalaten om in zijn verschillende uitzendingen te spreken over de Legend Boucles @ Bastogne 2022, zoals dat al enkele dagen het geval is.  

 

Racspa