Racspa

 

WRRC officiële radio van de Legend Boucles @ Bastogne 2022

 

Voor elk zichzelf respecterend groot evenement biedt de aanwezigheid van een officieel radiostation op een rally de fans de mogelijkheid het verloop van het evenement in real time te volgen. Dit geldt des te meer nu wat nog "radio" wordt genoemd ook, en misschien wel vooral, via internet (streaming) en sociale netwerken verloopt. 

 

Na verschillende min of meer succesvolle ervaringen, hebben we besloten te vertrouwen op het meest ervaren team op dit niveau," aldus Pierre Delettre, organisator van de Legend Boucles @ Bastogne. Het WRRC-team van Eric Trippaers is gewend om Belgische kampioenschappen te verslaan, ze kennen de job en we weten dat we op hen kunnen vertrouwen. Met zijn dynamisch en flexibel team zal WRRC tot taak hebben deze Legend Boucles tot leven te brengen!

 

Om het commentaar van WRRC op de Legend Boucles @ Bastogne 2022 te volgen, kunt u inloggen op www.radiorallye.be, de WRRC Facebook pagina, of de officiële website van het evenement op www.racspa.be. 

Op de radio zullen, voor een optimale dekking, vijf FM-frequenties beschikbaar zijn, afhankelijk van de regio waarin u zich bevindt: 

 

89.1 voor de regio van Bastogne en Houffalize in samenwerking met Pep's Radio 
96.2 in de regio Gouvy en Vielsalm in samenwerking met Pep's Radio 
89,6 in de regio Libramont 
102.1 in de regio Saint-Hubert
107.4 in de regio Vaux-sur-Sûre en Sainte-Ode in samenwerking met Studio S

Het spreekt vanzelf dat een RDS-systeem de toeschouwers in staat zal stellen automatisch over te schakelen van de ene frequentie naar de andere op het parcours. 

Blijf op de hoogte! 

 

Racspa