Racspa

 


De 2de Balade des Legende Boucles Bastogne uitgesteld tot zaterdag 28 en zondag 29 mei 2022

 

De 2de editie van de Balade des Legend Boucles Bastogne, die oorspronkelijk aangekondigd was voor het weekend van 14 en 15 mei, zal uiteindelijk plaatsvinden op zaterdag 28 en zondag 29 mei ! En zie dit niet als het zoveelste gevolg van de gezondheidscrisis... "Wij hebben inderdaad besloten onze Balade met twee weken uit te stellen om een ongelukkige botsing van data met een zeer populair wielerevenement te vermijden, waarbij niet minder dan... 5000 fietsen in de regio zullen komen," aldus Pierre Delettre. Zoals men zich gemakkelijk kan voorstellen, zijn die twee activiteiten niet verenigbaar. Dus tot ziens op 28 en 29 mei, en deze keer, dat beloof ik, zullen we niets meer veranderen !”

 

Vergeet niet dat deelname aan de Balade des Legend Boucles Bastogne, waarmee u in de voetsporen kunt rijden van de verschillende edities van de Legend Boucles @ Bastogne, 90 euro kost voor een auto van vóór 1987 en 110 euro voor een auto van ná 1987, en dat alles voor een bemanning van twee personen.

 

Bovendien is de nieuwigheid van het jaar dat er op zaterdagavond een - facultatieve - route verschijnt, die het parcours zal volgen van de Boucles de Spa van 1984, georganiseerd door Alphonse Delettre, in de streek van Bastogne ! Teams die aan deze lus, gepland tussen 21 uur en middernacht, willen deelnemen, moeten 40 euro extra betalen, en krijgen dan natuurlijk een nieuw road-book. Opgelet : dit zaterdag avond-evenement is uitsluitend voorbehouden aan oldtimers van vóór 1987 !

 

De Balade des Legend Boucles Bastogne staat open voor iedereen, de wens van de organisatie is om niemand te verliezen en een gezellig evenement aan te bieden. Informatie en inschrijving: www.racspa.be

 

Racspa