Racspa

 

Legend Boucles Series @ Racing Festival: gratis inschrijvingen voor Bastogne!

 

Zoals enkele weken geleden al aangekondigd, zal het Racing Festival, organisatie van de R.A.C. Spa op het Circuit de Spa-Francorchamps in het weekend van 16 en 17 oktober, dienen als een ongewoon decor voor een regelmatigheidsrace op het circuit, genaamd Legend Boucles Series @ Racing Festival! De drie categorieën van de Legend Boucles @ Bastogne zullen aanwezig zijn, met deelnemers verdeeld in 'Legend' (gemiddelde snelheid tussen 110 en 140 km/u), 'Challenger' (tussen 90 en 110 km/u) en 'Classic' (tussen 60 en 90 km/u). In navolging van de Legend Boucles Demo die in 2018 plaatsvond, lopen de aanvragen en inschrijvingen nog. 

 

Met nog een ruime maand te gaan voor het evenement, verleggen Pierre Delettre en zijn team de grenzen! Zoals al enige tijd in het online reglement staat, krijgen de winnende ploegen in 'Legend', 'Challenger' en 'Classic' hun gratis inschrijving aangeboden voor de Legend Boucles @ Bastogne 2022, die op zaterdag 5 en zondag 6 februari plaatsvinden! Een beloning die velen zal aanspreken! 

 

Dit zal sommigen er niet van weerhouden om deel te nemen aan het "mooiste circuit ter wereld". Info & inschrijving: www.racspa.be, tabblad 'Legend Boucles Series'.

 

Racspa