Racspa

 

Het verhaal zal kunnen hervatten ... Na de annulering van de editie 2021 van de Legend Boucles @ Bastogne om de gekende redenen en een toeristische tocht over het parcours van de Legend Boucles Bastogne - een initiatief dat unaniem positief werd onthaald en zal herhaald worden - werkt de Royal Automobile Club of Spa hard aan de editie 2022 van het grote evenement. De data daarvan zijn inmiddels bekend: zaterdag 5 en zondag 6 februari!

 

"Zeker, gezien de pandemie, kunnen we niets met zekerheid zeggen”, legt Pierre Delettre uit namens de R.A.C. Spa. “De situatie heeft zich de afgelopen maanden gunstig ontwikkeld en we duimen dat deze trend zich voortzet. Het fundamentele verschil met afgelopen winter is echter dat er protocollen zijn verschenen waarmee organisaties zich kunnen aanpassen aan de huidige gezondheidssituatie. Er wordt dan ook alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat de 2022 Legend Boucles @ Bastogne op de best mogelijke manier plaatsvindt. Vooral omdat de gekozen data ideaal zijn..."

 

Voor Pierre Delettre en zijn team is een van de belangrijkste prioriteiten om zoveel mogelijk clashes met data met andere winterse en internationale evenementen te vermijden. “En deze keer ziet het er goed uit, aangezien de Monte-Carlo Rally van 2022 twee weken voor Bastogne zou plaatsvinden en de Rally van Zweden pas eind februari. Zelfs de Snow and Ice Rally van Patrick en Viviane Zaniroli wordt een week na ons voorzien. Iedereen zal dus in goede omstandigheden kunnen werken, dat is het belangrijkste…”

 

De komende maanden zal de R.A.C. Spa hard verder werken, een parcours finetunen dat al door Eric Chapa is uitgestippeld, en de belangrijke communicatiecampagne starten rond wat nog steeds het grootste motorsportevenement op de weg in België is, gezien het aantal van auto's bij de start.

 

Kortom, de Legend Boucles @ Bastogne 2022 zijn van start gegaan en dat weet u nu ook!

 

Racspa