Racspa

 

De inschrijving voor de Legend Boucles Rallyshow & Rallycross opent deze dinsdag om middernacht!
Deze keer, komen we tot de kern van de zaak ! Aanstaande dinsdag om middernacht gaat de officiële website van de 1st Legend Boucles Rallyshow & Rallycross, die in het weekend van 31 juli en 1 augustus op het Circuit Jules Tacheny in Mettet wordt georganiseerd, online. Tegelijkertijd zullen de inschrijvingen voor dit evenement worden geopend.
Ter herinnering, de Legend Boucles Rallyshow & Rallycross zal thematische confrontaties bieden tussen wagens die gelijkaardig zijn aan die van de Legend Boucles @ Bastogne. Escort, Porsche, Zweeds, Japans, recentere auto's uit de J2 bijlage van de FIA (2WD en 4WD), iedereen moet iets te doen vinden. En voor de deelnemers van de categorie "Classic" in Bastogne, waarvan de voertuigen niet noodzakelijk met een rolbeugel zijn uitgerust, zullen "vrije sessies" worden georganiseerd. 
De verschillende manches van de Legend Boucles Rallyshow van Mettet zullen de deelnemers twee aan twee tegenover elkaar plaatsen, op een Rallycross parcours, met een asfalt- en een gravelgedeelte. Deze manches worden afgewisseld met demonstraties van auto's die de geschiedenis van de Rallycross hebben getekend, onder de noemer Rallycross Legends Show!
Last but not least is het publiek welkom rond het Jules Tacheny Circuit in Mettet.
Zie je dinsdag om middernacht om alle informatie te krijgen en je aanwezigheid op het circuit officieel te maken! 
Ga naar www.racspa.be, tabblad LB Rallyshow & Rallycross.

 

 

Racspa