Racspa

 

Balade des Legend Boucles Bastogne 2021:
U kan inschrijven!

De Legend Boucles @ Bastogne 2021 zal dus niet plaatsvinden, maar de mensen achter de Royal Automobile Club de Spa, de organisator, kwamen vorige week op de proppen met een plan ‘B’. De idee om een Balade des Legend Boucles Bastogne in het leven te roepen, leek hen toch een goede optie en de reacties waren meer dan dat. De aanvragen tot deelname komen van overal en één ding is nu al zeker: de rondrit in de streek van de Legend Boucles @ Bastogne zal begin februari op heel wat enthousiasme kunnen rekenen…

“Het is een beetje een gekkenhuis de laatste dagen”, vertelt Pierre Delettre, de verantwoordelijke van de R.A.C. Spa. “We kregen steeds dezelfde vraag: hoe moeten we ons inschrijven? In samenspraak met onze partner Cybernet, hebben we een platform voorbereid om alle aanvragen te bundelen. We dachten misschien een beetje naïef dat deze opdracht niet zo moeilijk zou zijn, maar we weten ondertussen dat het ook heel wat voeten in de aarde heeft. Ook zijn niet alle parameters duidelijk, want hoeveel deelnemers zullen er zijn en wat is er mogelijk? Misschien moeten we met de Balade des Legend Boucles Bastogne 2021 naar twee dagen gaan, in plaats van de voorziene enkele dag. Alles hangt uiteraard van de interesse af, eens we een zicht hebben op de eerste inschrijvingen, dan kunnen we anticiperen.”

Concreet kan er ingeschreven worden via de website: https://blbb.racspa.be. De site is ‘under construction’ zoals dat heet, maar de meest nuttige pagina, om de deelname aan te kondigen, die werkt al! We herhalen dat de inschrijving 90 euro bedraagt voor de wagens van voor 1987, en 110 euro voor de meer moderne auto’s (BTW inbegrepen). U kan kiezen … De inschrijving is geldig als het geld is overgeschreven. Het rekeningnummer staat op de website.  

“Uiteraard gaan we vanaf nu alles van zeer dichtbij monitoren, zowel wat de inschrijvingen betreft, als wat de gezondheidssituatie van ons land aangaat”, gaat Pierre Delettre verder. “We zijn zeer blij dat we een nieuw evenement op poten kunnen zetten, maar ook dat we de Horeca van de streek rond Bastogne een hart onder de riem kunnen steken. Meerder concessiehouders en media hebben al aangekondigd dat ze aanwezig zullen zijn. De wagens staan in hun kleuren en krijgen mogelijk bekende namen achter het stuur. We zullen de komende maanden meer communiceren, maar nu mag u zich alvast inschrijven.”  

Inschrijvingen: https://blbb.racspa.be

 

 

Racspa