Racspa

 

SPA Racing en zijn E-shop rechtstreeks link naar de shop van Legend Boucles @ Bastogne

Terwijl het team van de Royal Automobile Club de Spa de laatste hand legt aan de Legend Boucles @ Bastogne 2020 - op de kalender vrijdag 31 januari, zaterdag 1 februari en zondag 2 februari - zijn de fans al klaar! De klassieke winterproef is veelbesproken tijdens het tussenseizoen en bovendien naderen we stilaan de eindejaarperiode, goed voor heel wat cadeaus. Heel wat liefhebbers van de Legend Boucles @ Bastogne hullen zich dan ook wat graag in de kleuren van de gekende proef.
De komst van Pierre-Louis Delettre naast zijn vader Pierre, heeft de aanpak van de RAC Spa verjongd, met onder meer een E-shop op de site van de organisator: www.racspa.be. Deze boetiek is virtueel en reëel, en de klant vindt er truien van Jn’Joy (in diverse kleuren), mutsen, maar ook de DVD van de voorbije edities, posters, magneten, boeken... alles voor de fans zeg maar!
Bovendien is deze merchandisingoperatie nog versterkt door een akkoord met SPA Racing, met hun bekende shop in de Rue Saint-Laurent, 1, in Stavelot. “U vindt er niet alleen de truien van Jn-Joy Legend Boucles @ Bastogne in de rekken van SPA Racing, maar ook de andere artikels van de E-shop SPA Racing, via www.sparacing.com”, weet Pierre-Louis Delettre. “Deze overeenkomst zal onze producten nog meer in de kijker zetten, producten die allemaal aan de Legend Boucles @ Bastogne gelinkt zijn.”  
Wat u ook verkiest en hoe u het ook wil kopen, wacht niet te lang om u zelf of en vriend, familielid of kennis in de watten te leggen. En als u sinterklaas mist, dan is er altijd nog de kerstman. Ook tijdens het evenement zelf vindt u alles van de Legend Boucles @ Bastogne in de tent van de Place McAuliffe. Met bovendien de nieuwigheden 2020…  

 

 

Racspa