Racspa

 

Opening van inschrijvingen, vanaf 1 november!

 

Het aftellen kan… over enkele uren beginnen! In de eerste minuten van Allerheiligen of 1 november, uiteraard een vakantiedag, worden de inschrijvingen voor de editie 2019 van de Legend Boucles @ Bastogne geopend! Drie maanden voor de start op de bekende Place MacAuliffe in Bastogne, kunnen de potentiële deelnemers in de categorieën ‘Legend’, ‘Challenger’ en ‘Classic’ hun deelname nu ook officieel bevestigen en zo aan de wereld meedelen met welke prachtige bolides ze zaterdag, in de provincies Luik en Luxemburg, en zondag in de wouden rond Bastogne, gaan uitpakken. 

 

Afspraak op de website van het evenement: www.racspa.be/2019/lb2019, waar u klikt op de tab ‘deelnemers’ en dan ‘inschrijving’ en alles wijst zich vervolgens uit. Het team van de Royal Automobile Club de Spa zal de komende dagen ook de officiële documenten online zetten waar op dit eigenste ogenblik de laatste hand aan wordt gelegd.

 

Zoals aangekondigd, blijft het inschrijvingsgeld volledig onveranderd in vergelijking met 2018, of 1650,00 euro voor de categorie ‘Legend’ / ‘Challenger’ en 1350,00 euro voor de categorie ‘Classic’.  

 

Wij herinneren u er ook graag aan dat de communicatie van de Legend Boucles @ Bastogne 2019 identiek zal zijn voor de drie categorieën, wat betekent dat we de komende drie maanden regelmatig zullen communiceren om de fans op de hoogte te houden van de evolutie van het startveld… zonder evenwel enkele mooie verrassingen voor de persconferentie eind januari in Bastogne te bewaren.

 

Deelnemers van de Legend Boucles: Ready, Steady… Go Go Go!

 

 

Racspa