Racspa

 

Een Demo Legend Boucles @ Bastogne tijdens Racing Festival op het mooiste circuit ter wereld!

 

De editie 2019 van Legend Boucles @ Bastogne vindt plaats tijdens het eerste weekend van februari, maar we gaan ondertussen al heel wat schrijven en zeggen over dit buitengewone evenement. De eerste persconferentie volgt al in de herfst en dan worden de grote nieuwigheden voorgesteld, maar de eerste afspraak volgt al op het Circuit van Spa-Francorchamps tijdens het Racing Festival, op zondag 30 september!

 

“Het is echter geen première, want we hebben al met de wagens van de Legend Boucles @ Bastogne op circuit gereden, in een soortgelijke demo, twee jaar geleden”, aldus Pierre Delettre, Afgevaardigd bestuurder van de Royal Automobile Club de Spa, organisator van de beide evenementen. “We dachten toen zo’n twintigtal wagens te hebben, maar het werden er zestig. Ondanks de zeer strakke timing van het Racing Festival 2018, want er racen maar liefst vijf series, gaan we toch 45 minuten vrij maken voor de oudere rallywagens. Concreet is dat van 10u45 tot 11u30. Uiteraard kunnen corijders, ouders, vrienden en partners mee aan boord gaan.”

 

Na goed driekwartier plezier op het mooiste circuit van de wereld, zullen de teams uitgenodigd worden in de Villa van R.A.C. Spa, aan de bocht van La Source, om er een glas te drinken en eens vooruit te blikken op de volgende editie van de Legend Boucles @ Bastogne. Uiteraard kunnen ze ook mee genieten van de andere races tijdens het Racing Festival.  

 

Ieder team dat al aan de Legend Boucles @ Bastogne deelgenomen heeft, zal eens deze dagen een persoonlijke uitnodiging ontvangen, om zich gratis voor deze demo in te schrijven, een demo in een schitterend kader. De deelnemers dienen enkel deel te nemen aan de demo, zelfs al is het niet met de wagen van de proef in Bastogne. Spektakel gegarandeerd, niet in het minst voor het publiek.

 

De eerste afspraak is er, men zegge het voort!

 

Racspa