Racspa

 

Legend Subaru-avond bij concessie Lambin in Houffalize

met Bruno Thiry op donderdagavond

 

Het grote feest van de Legend Boucles 2018 begint al op donderdagavond. In het hart van Bastogne zijn er de technische controles op de Place McAuliffe en tevens is er een aangename avond in de Subaru-concessie Lambin in Houffalize.

 

De voornaamste partner van de Impreza N12 RS Sport van Bruno Thiry ontvangt vanaf 19u00 al de Subaru die in Demo ingeschreven zijn. Meteen kan u er de ambiance van de Legend al proeven.

 

Bruno Thiry zal de vedette van de avond zijn en er is dan ook een handtekeningsessie open voor iedereen. Tevens is er een tombola met als prijzen onder meer twee plaatsen in de wagen Michel Luxen die in een andere Subaru de rally opent. Ook zijn er VIP-plaatsen te winnen voor de 80’s-avond in Bastogne op vrijdagavond.

 

Ik ben blij dat ik aan deze editie van de Legend kan deelnemen met een Subaru in de kleuren van Lambin en RS Sport”  vertelt Bruno Thiry, winnaar van de Boucles 2010. “En sindsdien volgden enkel opgaven. Ik ben dus blij nog eens mee te rijden met een betrouwbare auto. Ik kijk vooral naar de mooie proeven van zondag uit. Ik rij in Demo, zonder chrono, dus kan ik voor het spektakel zorgen. We gaan ons zeker amuseren.”

 

Bruno Thiry, die officiële rijder van Subaru was in het WK van 1999, rijdt voor het eerst een rally met een Impreza N12. “Ik zal de Legend afwerken met Renaud Herman, mijn teamgenoot van vorig jaar in de Monte-Carlo als ouvreur van Thierry Neuville.”

 

 

Racspa