Racspa

 

Voor de derde uitgave van de rally in de provincie Luxemburg, zullen de Legend Boucles @ Bastogne 2017 in het teken staan van een nog sterkere verankering in de regio. Na de passage aan het schitterende Château de Mirwart in één van de Plus Beaux Villages de Wallonie, is het een andere toeristische aantrekkingspool van de provincie die de deelnemers van de ‘Legend’ en ‘Classic’ op zaterdag 18 februari zal ontvangen: het Euro Space Center in Transinne !

 

“De laatste jaren was de Regroup in Plopsa Coo, de link tussen de proeven in de provincie Luxemburg en de proeven van de oude Boucles de Spa, wat erg gewaardeerd werd”, legt Pierre Delettre, organisator van de Legend Boucles @ Bastogne uit. “Dat liet ons toe om de interesse voor het evenement te koppelen aan de uitstraling van de bekende toeristische trekpleisters. Het idee is dus gegroeid om een soortgelijke plek te vinden, met voldoende plaats voor de deelnemers, waar we de teams ook zouden kunnen doen halt houden en dat uiteraard in de provincie Luxemburg. Het Euro Space Center bleek al snel een prima plek!”

 

In Plopsa zijn er Maya de Bij, Bumba en Vik de Viking die aan de watervallen van Coo de auto’s opwachten, terwijl in februari 2017 de Legend Boucles @ Bastogne zullen halt houden tussen de raketten, astronauten, planeten en de Space Heroes. Wat een nieuwe wereld! Dat zal alvast leuke plaatjes opleveren…

 

“Het is met plezier dat Euro Space Center de partner van de Legend Boucles @ Bastogne 2017 wordt”, vertelt Frédéric Martin, Events Manager. “Het is een schitterende sportieve meeting! We hebben de site sterk vernieuwd, wat meteen het dynamische aspect van het toerisme en de sector van de ruimtevaart in de regio reflecteert! Als we nu zo’n evenement als de Legend Boucles kunnen ontvangen, dan draagt dat bij tot de attractiviteit van de regio. We bereiken ook zo de fans van de autosport. Hier in het Euro Space Center, zeggen we aan de Legend Boucles @ Bastogne: … Welcome!

 

Ondertussen kennen we al heel wat geheimen van de uitgave 2017 van de Legend Boucles @ Bastogne. We weten nu al dat het weekend van vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 februari voor iedereen een schitterend evenement in petto heeft. Uiteraard is er het spektakel met de wagens van voorheen, zowel op asfalt als onverhard, met een stevige strijd in de beide categorieën ‘Legend’ en ‘Classic’, en dat alles in een schitterend kader en daarmee is overigens nog niets alles gezegd!   

 

(einde) 

 

Racspa