Racspa

 

De editie 2017 van de Legend Boucles op 18 en 19 februari

Meteen hebt u de eerste datum voor volgend seizoen als liefhebber van rally’s voor historische wagens en prachtig glijwerk: de volgende editie van de Legend Boucles, de derde al in Bastogne, vindt plaats op 18 en 19 februari. Tussen de Rally van Zweden WRC en het begin van het BK rally, kent de proef geen enkele concurrentie en zelfs niet van de wintersporten, want de vakantie begint een week later.

Wat betreft het parcours, leek dat van 2016 al heel wat mensen helemaal te bekoren en we doen nog beter met opnieuw een asfaltdag en een dag op onverhard. Er staat onder meer een nieuwe schitterende proef in de wouden op het menu!

Maar er is nog een grote verrassing… Het eerste grote autosportevenement van het seizoen vindt dus plaats in de regio rond Bastogne en start op 17 februari met een parade in de stad, een event dat al in 2016 heel veel succes oogstte. De deelnemers van de Legend 2015 en 2016 kunnen rijden op Francorchamps op 9 oktober Het andere goede nieuws is er voor de deelnemers aan de edities 2015 en/of 2016 die uitgenodigd worden voor een demo op het circuit Francorchamps, op 9 oktober in het kader van het Racing Festival.

Het is een mooie gelegenheid voor onze trouwe klanten om zichzelf een pleziertje te gunnen en het publiek te amuseren. Ook een vriend of sponsor als corijder, het kan en dat alles volledig veilig op het mooiste circuit van de wereld. De wagens van de Legend doen het zondag tussen 12u30 en 13u00. Vervolgens zijn de rijders en corijders uitgenodigd voor een drink in de villa Club House van de RAC Spa waar ze de rest van het programma van het Racing Festival verder kunnen volgen. En dat alles volledig gratis! Voor meer inlichtingen over deze leuke operatie die ook het publiek zal plezieren en om u in te schrijven – een verplichting om alles goed te laten verlopen – kan u Emilie Max contacteren: emilie.max@racspa.be

 

 

Racspa