Racspa

 

 

De eerste vier RT in een tijdschema

 

Nog 48 uur… Iedereen is ongeduldig aan het wachten op de start van het eerste grote autosportevenement in ons land. Om de toeschouwers, zeker zij die van ver komen, toe te laten de eerste dag goed te plannen, heeft de organisator besloten om voor het eerst de namen van de proeven en de timing vooraf bekend te maken, althans voor de eerste vier RT op zaterdag. Opgelet, het gaat om de start van de eerste wagen in Demo, gevolgd door de Legend.

Om de timing van de tweede passage en de kaarten te verkrijgen, net als de timing van zondag, nodigen we u uit om ons programmablad te kopen, met 72 pagina’s boordevol informatie, foto’s, de startlijst, de plaatsen van de drankstandjes, een poster van Hyundai van Thierry Neuville en Nicolas Gilsoul en de poster voor de handtekeningen van de 24 vedetten van deze editie. Het mooie programma, zonder meer een soevenir, is te krijgen aan de prijs van 10 euro, op heel wat strategische plaatsen en in een flink deel van de drankstandje.

We herhalen dat de toegang tot de 18 RT gratis is, waardoor de aankoop van het programma ook heel belangrijk is. Zo toont u hoe gehecht u aan onze proef bent en zo kunnen wij ook volgend jaar weer een mooi startveld garanderen.

We nodigen iedereen ook uit om zaterdag in de late namiddag en zondagmiddag naar Saint Hubert te komen, voor de mooiste en langste proeven van de rally. De Legend Boucles Bastogne Fan Club zorgt er voor een warm onthaal. Parking, bewegwijzerde wandelpaden vanaf de Place de Saint Hubert naar de mooiste plekjes, alles is voorhanden. Meer details op de blog van de LBB Fans Club waar ook een prijsvraag op staat.

RT1 Noville : 8u55

RT2 Bertogne : 9u26

RT5 Stoumont : 12u45

RT6: Bodeux : 13u12

 

 

 

 

Racspa